Thursday, 20 November 2014

The Backyard Gartner Blog - Cukup Umur Setahun

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, sedar tak sedar blog ini dah cukup setahun umurnya. Semalam, The Gartner teringat nak check bila tarikh posting yang pertama. Pagi ni bila check, tarikh posting yang pertama adalah 19 November 2013. So, cukuplah setahun.

Alhamdulillah, tempoh setahun ini banyak mengajar The Gartner bermacam-macam perkara. And the best of all adalah mengenali kawan-kawan blogger yang sangat supportive and filled with enthusiasm. Thanks to all of you.

The Gartner sememangnya agak sibuk kebelakangan ini sehinggakan tak sempat nak berkebun seperti sebelumnya. The Gartner buat sedikit adjustment pada jadual harian dan fokuskan untuk spend more time dengan The Baby yang umurnya sekarang dah nak masuk 2 tahun. The Wife pula agak sibuk di pejabat in preparation sebelum bercuti panjang.

Alhamdulillah, 12 November lepas, The Gartner dikurniakan seorang lagi cahayamata. Hahaa. Sebab tu yang busy sangat tu sebenarnya.

So, memandangkan The Wife sekarang tengah berpantang di kampung, The Gartner bercadang nak fokus semula kepada aktiviti gardening dan blogging. InsyaAllah.

Ok. That's all for now. Until laters.

5 comments:

  1. happy anniversary utk blog gartner:)
    & tahniah dapat cahaya mata...moga kedua-duanya sihat (ibu dan bb)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

      Delete
  2. Tahniah utk new born baby & happy anniversary utk bolg anda :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Happy anniversary & congrat tu new born baby

    ReplyDelete
  4. Happy anniversary as blogger & tahniah atas baby baru

    ReplyDelete